Шановні батьки!

Завдяки мережі Інтернет ми маємо можливість спілкуватися з Вами, що дуже зручно у наш час. Ви маєте можливість залишати свої коментарі, обговорювати теми, які Вас цікавлять, висловлювати свої думки, задавати питання у коментарях . Для цього ми створили нову сторінку "Для Вас, батьки!"

Книга – це корабель мудрості, який на вітрилах людської думки несе дорогоцінний вантаж крізь віки, і проносить його через серце кожного небайдужого.
Книга – невичерпне джерело знань, надбаних людством протягом багатьох років. Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, засвоїти соціальний досвід попередніх поколінь, прилучити до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. Книга – головний засіб навчання.
Вплив на читання дітей неможливий без тісного зв’язку бібліотекарів з батьками. Наша бібліотека має багаторічний досвід роботи з батьками, колишні активні читачі шкільної бібліотеки, самі стали батьками. Батьки звертаються до нас за порадою: як зацікавити дитину книгою, навчити розуміти прочитане, що краще читати дітям. Наше основне завдання сьогодення – навчити цінувати книгу, відчувати в ній щоденну потребу. В індивідуальних бесідах з батьками ми даємо практичні поради щодо виховання культури читання та бережливого ставлення до книги.
Загально відомо, що батьки виховують своїх дітей особистим прикладом. Наскільки охайно, дбайливо, з повагою вони ставляться до книги, так будуть робити їх діти. Батьки заходять до бібліотеки щоб допомогти дітям у виборі літератури і це дає нам змогу проводити індивідуальні бесіди, консультації, анкетування.
У вкладці "Для Вас,батьки!" Ви зможете знайти відповіді на такі запитання: як організувати домашню бібліотеку, де придбати книги, як розташувати книги на полицях, щоб було зручно найти, що робити, коли підручник або книгу зіпсовано або загублено, про участь в акції «Подаруй книгу шкільній бібліотеці», та інше.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Шановні учні та батьки! Пропонуємо Вашій увазі бібліотеку відеороликів про біографію та творчість відомих письменників, поетів, драматургів.