Проект ШколаПлюс

Наше життя стрімко змінюється. Ще вчора ми стояли в черзі за зарплатнею, лаючись біля каси, а сьогодні вже самостійно знімаємо в банкоматах необхідну кількість грошей. Ще вчора ми божеволіли, коли пізно ввечері чекали дітей з дня народження однокласника, а сьогодні маємо змогу подзвонити їм на мобільний телефон, почути рідний голос і заспокоїтися. Образ життя стає іншим, не схожим на той, що був учора. Сучасні технології роблять наше життя комфортнішим, простішим, точнішим. І гріх не скористатися цими дарами технічного прогресу, особливо в такій непростій і тонкій сфері, як взаємодія вчителів і батьків.
- Ну навіщо витрачати час на дзвінки батькам з метою запросити їх на батьківські збори, якщо можна натиснути дві-три кнопки і батькам миттєво прийде відповідне запрошення на електронну пошту?
- Навіщо готуватися до неприємної розмови з батьками про погану успішність учня, якщо можна миттєво надіслати відповідне повідомлення та ще й разом охопити батьків декількох учнів, що відстають?
- Навіщо членам батьківського комітету потрібно витрачати особистий час і сили на виконання громіздкої і часто невдячної роботи з організації випускного вечора, якщо можна робити це комфортно і оперативно, не встаючи з-за домашнього комп'ютера?
- Чому вчителі не можуть похвалитися своїми досягненнями, показати сертифікати, викласти напоказ відеозаписи відкритих уроків, якщо можна миттєво завантажити всі ці документи в Портфоліо вчителя і демонструвати його всім бажаючим?
- Чому батьки успішних учнів не можуть похвалитися всьому світу досягненнями своїх улюблених чад, якщо можна двома-трьома кліками викласти в Портфоліо учня відповідні документи, фотографії і відеозаписи на загальний огляд?
 І таких «навіщо» і «чому» можна нарахувати десятки.
Для практичних відповідей на ці запитання творчою групою ВГ «Основа» було розроблено безкоштовний веб-сервіс «Школа+», у якому зібрані докупи згадані вище зручності. А ще – багато інших. Ми узагальнили свій багаторічний досвід роботи з учителями та батьками і пропонуємо Вам - користувачам сервісу - саме те, що Вам потрібно. Реєструйтеся і насолоджуйтесь!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Шановні учні та батьки! Пропонуємо Вашій увазі бібліотеку відеороликів про біографію та творчість відомих письменників, поетів, драматургів.